placeholder

Consultanta IndaHash pe Business Development

Indahash a avut nevoie de consultanta de business pentru lansarea unui produs de influencer advertising in Romania.

Case details

Client name:
INDAHASH
Location:
Romania - CEE
Started
Jan 2019
Completed:
Dec 2019
Value:
Confidential
Category:
Business
Architect:
Alexandru Cojocaru

What client say

Piata noua, IndaHash nu avea experienta in Romania

Am relizat in parteneriat cu ei studiul de piata. Am analizat potentialul si am creat planul de lansare, cu toate elementele de volum, KPI’s, go to market, sales level, investment level si am creat un plan de business pentru 3 ani.

Crearea si imbunatatirea Work Flows and Proceeses:

Impreuna cu echipa mandatata sa sustina efortul pe piata din Romania, am inceput sa construim procese de lucru rapide si eficiente. Rezultatele nu au intarziat sa apara.

Riscul cel mai mare

Cel mai mare risc identificat era de a nu reusi sa atingem cifrele de vanzari care ar fi permis lansarea in Romania si ar fi adus cu sine un risc financiar major.

Solutia

Utilizand o retea vasta de networking s-a reusit mitigarea riscurilor legate de volumele de sales. De asemenea prin cercetarea de piata (business analysis) s-au identificat costurile la care businessul poate fi lansat cu succes in piata. Modelul de implementare a fost Agile, lucrandu-se in sprinturi de o saptamana cu analiza de rezultate si schimbare de strategie ad-hoc in functie de probleme. Comunicarea a fost cheia succesului. 

Firma este pe plus, lansata cu succes in RO
In 3 luni de la lansare ROI a inceput sa fie pozitiv. La 10 luni de la lansare se rulasera deja mai mult de 20 de campanii cu un volum de business apropiat de 100K euro. 

Cheia succesului a reprezentat-o know how-ul de piata, gandirea agile si comunicarea eficienta si deschisa.