Ce mult mi-as dori sa fiu altfel!

In cautarea propriului Eu

Nu de putine ori am auzit in cadrul primelor sesiuni de psihoterapie, cat de mult mi-as dori sa fiu altfel. Cu toate acestea la sfarsitul sedintelor de terapie scopul este sa fii exact tu insuti/insati.

Iar principalul efort terapeutic este gasirea eului tau real, prin confuzia tuturor parerilor auzite, dorintelor proiectate de parinti asupra ta, influentelor de moment si al ratacirilor vietii moderne. Pentru ca atunci cand iti regasesti propria cale, valorile pierdute, credintele autentice chiar si in momentele mai putin pozitive din viata vei avea claritatea si forta de a gasi resurse si merge mai departe.

Scopul cautarii de sine

Scopul terapiei si a consultantei in general nu este cautarea unor ape linistite, ci a acelor abilitati care sa ne ajute sa navigam prin ape tulburi fara a ne pierde directia. Pentru ca asa cum nu exista mare fara furtuni, nu exista nici viata fara griji, dar exista cu siguranta marinari mai bine pregatiti pe apa, cat si oameni mai rezistenti si mai impacati cu realitatile vietii.

De cate ori alegi ca tine, si in linie cu cine esti cu adevarat, cu valorile proprii, cu esenta ta, succesul este mai dulce, iar insuccesul mai putin amar.

GROWTH THROUGH INNOVATION/CREATIVITY:
Rather than be constrained by ideas for the new products, new services, and new markets coming from just a few people.

Increased profits:
The corporation will experience an increase in profits due to savings in operating costs as well as sales from new products, services and ventures.

Higher business values:
The link between profits and business value means that the moment a corporation creates a new sustainable level of profit.

Lower staff turnover:
This, combined with the culture that must exist for innovation and creativity to flourish, means that new employees will be attracted to the organization.

Author: Alex

Lasă un răspuns