Alexandru Cojocaru > Testimonials

 

Adrian – Salutari, hai sa-ti zic o chestie faina, posibil cel mai cel review pentru serviciile tale. M-am trezit recent ca lucrurile, pe plan personal, le impart acum in perioada pre-Alex si post-Alex 🙂 Post Alex e cu totul altceva, un fel de Adrian 2.0, sincer

Raluca – Nu cred ca se pot materializa vreodata multumirile si recunostinta pe care ti le port pentru implicarea, suportul si intelegerea de care ai dat dovada cand aveam mare nevoie. Iti doresc ca dedicarea ta pentru aceasta profesie sa ajute in continuare sufletele pierdute!

Andrew – Nu imi imaginam ca terapia sa aiba vreun impact si cu toate acestea sunt surprins de claritatea pe care mi-a adus-o, cat si reparatiile pe care le-am putut face acasa, in viata mea cu tatal meu si cu partenera mea de viata.

Razvan – M-ai scapat de frica aia permanenta, acum stiu ca o pot depasi, m-a ajuta sa vad o alta perspectiva, diferita de ce gandeam eu. Sunt bine, ma simt bine, a mai ramas o parte din zona de frica de centrul atentiei, de a fi vazut, de a vorbi cu multa lume in sala, aceea mai persista, dar diminuata extrem de mult.

Alexandra – Iti multumesc ca nu mai am atacuri de panica si ca am invatat sa am incredere in instinctele si intuitia mea.

John Naisbitt “The most exciting breakthroughs of the 21st century will not occur because of technology but because of an expanding concept of what it means to be human”
photo-1579498580846-b80c8c0a9559