Alexandru Cojocaru > Services

Am un mare respect pentru individ si individualitate si de aici porneste totul

Intr-o piata in continua dezvoltare, exista o multime de optiuni pe care le puteti accesa in industria de training si mental wellbeing. Trainingurile mele au o structura diferita si incearca sa aduca psihoterapia si intelegerea mintii umane din perspectiva experientiala si stiintifica la aceeasi masa cu tehnicile de coaching generand un produs unic.

  • Indiferent de tema, prezentare, abilitati, instrumente, rezultatele sunt determinate de actiunile tale si de intensitatea cu care antrenezi ceea ce vom descoperi impreuna.
  • Invata, Descopera, Dezvolta, Aplica, Repeta!

Scopul principal al trainingurilor mele este acela de a reusi sa aduca pe langa un grad de constientizare mai mare asupra unor tematici si probleme cu care ne confruntam, tehnici si instrumente ce pot fi aplicate practic, oferind rezultate palpabile.

VIZIUNEA MEA

O LUME IN CARE TU SA CONTEZI PENTRU TINE

Munca mea este legata de constientizare, de intelegerea propriei persoane la un nivel profund. Conectand mai apoi aceste descoperiri la telurile tale de viata, adaugand ambitie si efort poti obtine rezultate spectaculoase.

MERITI PROPRIUL TAU DRUM

Stii unde te afli, de ce ai ajuns aici, sau poate ca te-ai ratacit. Cautam impreuna semnele catre cararea pierduta. Ascutim instrumentele pe care deja le ai la dispozitie si antrenam unele noi. Invatam sa ne ascultam instinctele, si sa le imbinam cu vocea ratiunii si apoi voi stii si ce sa decizi pentru tine, cu claritate.

FIECARE OM ESTE UN UNIVERS

Si ma intereseaza foarte mult acest univers unicat. Si modul in care pot facilita reconectarea la tine, la misiunea ta, la relatiile cu cei din jur, la jobul sau afacerea pe care o ai.

DE CE EU?

Majoritatea clientilor mei vin la mine, dupa ce au incercat si alti consultanti, sau dupa ce au incercat ei insisi o multime de variante care nu au dat roadele asteptate. Indiferent de circumstante, veti observa doua aspecte lucrand cu mine, pasiune si faptul ca imi pasa foarte mult. Indiferent de circumstante vom gasi caile pentru a clarifica nevoile companiei/oamenilor, a optimiza abordarile si a ameliora conditia prezenta. Clientii mei va pot garanta nivelul total de confidentialitatea, de inalta etica profesionala si de respect pe care imi construiesc practica atat in, cat si in afara business-ului meu.

I am true to myself, and commit to always perform at my best.

Pentru Detalii si Programari Cereti o Oferta
  • Terapeut cu drept de libera practica
  • Psihoterapeut formare Analitica, atestat COPSI si ARPA
  • Peste 15 ani de experienta de Leadership si Business
  • +300 more balanced and focused customers

 

Nu exista o cale mai buna spre echilibru sau reusita personala decat sa incepi!