Workshops & Trainings

Alexandru Cojocaru > Services > Workshops & Trainings

Workshops & Trainings

Workshops & Trainings

Trainings & Seminars

Trainingurile, partea de coaching de grup si cursurile motivationale vor fi livrate in sesiuni de cate 120 de minute per training si vor avea un numar de minim 6 maximum 12 participanti.

Temele vor fi anuntate pe pagina aceasta in sectiunea de mai jos.

Detalii

Pentru zona de corporate exista posibilitatea de reduceri pentru bugete ce acopera minim 3 traininguri, sau 3 sesiuni de predare individuale. Elementele predate si formatul cursurilor se doreste a fi interactiv si bazat pe un nivel ridicat de comunicare intre mine si participanti si intre participanti intre ei.

Printre teme abordez situatii prezente, anxietatea si depresia in vremea Covid19 de exemplu, riscuri potentiale pentru sanatate in lockdown si cum sa ne pastram sanatatea mentala in situatii de criza. Dar si unelte mai putin folosite. Analiza de basm pentru crearea si intelegerea importantei proceselor de lucru. Cat si multe tematici care ne pot creste rezilienta la stres, capacitatea de efort, eficienta, claritatea si intr-un final increderea in sine.

  • PROIECTIE vs REALITATE: De ce proiectiile noastre sunt periculoase atunci cand le aplicam peste realitate. Cum ne impiedica acestea sa avem o viata profund sanatoasa si implinita. Si cum sa evitam aceasta capcana cu care ne putem pacali atat de usor.
  • La sfarsitul cursului veti avea abilitatea de a intelege pentru ce este utila proiectia, cat ne poate ajuta, si unde, cat si cum sa o folosim. In cadrul cursului vom aborda prejudecatile, erorile cognitive, mecanismele de coping care nu ne lasa sa-i vedem pe ceilalti asa cum sunt in realitate.
  • BASM STRUCTURA BUSINESS: planuri, procese de lucru, instrumente utile si concluzii esentiale pentru domeniile strategice din cadrul unei corporatii, printr-o analiza de basm: suna ciudat, dar o poveste pe care majoritatea o cunoastem,  contine o cantitate mare de intelepciune populara aplicabila si astazi proceselor de lucru. O poveste motivanta, inspirationala care ne va ajuta sa construim ordine si disciplina interioara cu umor.
  • La finalul cursului veti avea mult mai clar structurata nevoia de motivare, de sens in actiunile dumneavoastra, cat si importanta unui plan, a structurii si a unei executii constiente si atente a acestora.
  • METAFORA CA FORMA DE COMUNICARE: Un training care ne va ajuta sa imbunatatim capacitatea noastra de a accesa emotiile celorlalti print-o comunicare eficienta, directa, descriptiva, dar non-intruziva cu partenerii nostri de business, in familie sau in cercul de prieteni. Un curs dedicat unui mod de gandire ce trezeste senzatii si trairi profunde, pastrand intacta logica si coerenta comunicarii.
  • La sfarsitul cursului sper sa fi avut parte de zambet, umor si sa aveti posibilitatea utilizarii unui instrument extrem de eficient atat in relatiile de cuplu cat si profesionale.
  • NUMAI TU! Un training interactiv in care imi doresc sa aduc in campul constient adevaratele motive ale actiunilor noastre, si sa demitizez ideea muncii in folosul altcuiva, a efortului pentru placerea altcuiva. Un curs care are o baza solida atat experientiala cat si prin prisma dinamicii chimiei cerebrale.
  • La finalul cursului veti descoperiti cat de mult depind actiunile dumneavoastra si modul de abordarea a problemelor de setul de valori pe care il aveti. Viziunea si sistemul dumneavoastra de referinta este cel mai important, si de obicei il urmati inconstient. Cursul creste nivelul de asumare si incearca sa va redea controlul constient si responsabilitatea asupra propriilor decizii de viata.