Alexandru Cojocaru > Services > Trainings & Seminars

Trainings & Seminars

Trainings & Seminars

Trainings & Seminars

Trainingurile, partea de coaching de grup si cursurile motivationale vor fi livrate in sesiuni de cate 120 de minute per training si vor avea un numar de minim 6 maximum 12 participanti.

Temele vor fi anuntate pe pagina aceasta in sectiunea de mai jos.

DETALII

Pentru zona de corporate exista posibilitatea de reduceri pentru bugete ce acopera minim 3 traininguri, sau 3 sesiuni de predare individuale. Elementele predate si formatul cursurilor se doreste a fi interactiv si bazat pe un nivel ridicat de comunicare intre mine si participanti si intre participanti intre ei.

Printre teme abordez situatii prezente, anxietatea si depresia in vremea Covid19 de exemplu, riscuri potentiale pentru sanatate in lockdown si cum sa ne pastram sanatatea mentala in situatii de criza. Dar si unelte mai putin folosite. Analiza de basm pentru crearea si intelegerea importantei proceselor de lucru. Cat si multe tematici care ne pot creste rezilienta la stres, capacitatea de efort, eficienta, claritatea si intr-un final increderea in sine.

  • REALITATE vs FANTEZIE: De ce lumea realitatilor este mereu in lumea fanteziilor, si cum ne afecteaza uneori gandirea magica viata de zi cu zi. In acest curs interactiv vom patrunde in lumea mintii umane, a chimiei cerebrale si a cutumelor sociale care au dus la o prapastie intre cele doua lumi.
  • La sfarsitul cursului veti avea abilitatea de a intelege pentru ce este utila fantezia, cat si cum sa o folosim, si in ce locuri este bine sa o pastram la distanta.
  • PARALELA INTRE PLAN SI PROCESE DE LUCRU IN CORPORATIE SI BASMUL GREUCEANU: o poveste pe care majoritatea o cunoastem, si care este incarcata de intelepciune populara, dar si de o chibzuita atentie la detalii. O poveste motivanta, inspirationala care ne va ajuta sa construim ordine si disciplina interioara cu umor.
  • La finalul cursului veti avea mult mai clar structurata nevoia de motivare, de sens in actiunile dumneavoastra, cat si importanta unui plan, structuri si a unei executii constiente si atente a acestora.
  • VALOAREA METAFOREI IN VIATA PERSONALA: Un training care ne va ajuta sa comunicam corect, direct, descriptiv, dar non-intruziv cu cei din jurul nostru. Un curs dedicat unui mod de gandire ce trezeste si emotie nu numai o reactie si un discurs logic.
  • La sfarsitul cursului sper sa fi avut parte de zambet, umor si sa aveti posibilitatea utilizarii unui instrument extrem de eficient atat in relatiile de cuplu cat si profesionale.
  • TOTUL ESTE DESPRE TINE! Un training interactiv in care imi doresc sa aduc in campul constient adevaratele motive ale actiunilor noastre, si sa demitizez ideea muncii in folosul altcuiva, a efortului pentru placerea altcuiva. Un curs care are o baza solida atat experientiala cat si din dinamica chimiei cerebrale.
  • La finalul cursului sper sa transmit asumare si astfel sa redobanditi controlul constient si responsabilitatea asupra propriilor decizii de viata.